Ne možete preuzeti njenu vlast. U svojoj grupi je vođa. Vlada nad ostalim ženama umiljato i sa predivnim osmehom. I zbog toga niko neće imati ništa protiv, da znate.

Priroda je Lavicama dala neke stvari više nego ostalim ženama. Energiju, pamet, ljupkost, lepotu, seksipil. Lavica je punokrvna žena. Neće ljubiti stope kojima muškarac hoda. Naizgled je mirna i spokojna kao jezero. Pažnja! To je samo njena uloga, jer, ona zna da to dobro prolazi. Oduzmite joj tu ulogu i videćete kako nije ni krotka ni stidljiva.

Vežbajte različite načine udvaranja. Ako niste originalni i maštoviti, oduvaće vas. Zapamtite, vi se udvarate kraljici. Ako niste jaki, Lavica ne može da vas voli. U svojoj glavi, ona ne pripada slabijem polu.

Lavice vole sport ali više od sporta vole pozornicu, pozorišta, koncerte, svetlost reflektora. To je privlači. Voli luksuz, restorane, skupa mesta. Beda depresivno deluje na nju i čini je fizički bolesnom.

Ne krivite je zbog njene arogancije. To je u njenoj prirodi. Ljudi retko kad imaju nešto protiv nje jer je najpre velikodušna i puna samilosti prema deci i bespomoćnima.

Kao majka, obasipaće decu ljubavlju i pažnjom. Neće joj biti lako da vidi mane svoje dece, a ukoliko joj njena deca ne pružaju dužno poštovanje, duriće se u tišini. Često im daje previše novca i udovoljava njihovim zahtevima.

Ponekad će zaboraviti na svoje dostojanstvo i postaće raspoložena za igru i vragolije. Može da urla od smeha i pevanja, ali će potom vratiti svoje kraljevsko držanje. Niko nije u stanju da ućutka neki bezobrazluk ili nepristojnoost kao hladan prezir Lavice.

Ne budite ljubomorni na njenu sklonost da bude u centru pažnje. Ona smatra da je to prirodno. Ne radi to proračunato.

Ona voli da bude okružena ljudima koji imaju entuzijazam i energiju. Lavica je u načelu devojka za sve – i devojka i drug. Zato uvek ima veliki krug prijatelja.

Obožavaćete je jer ona ništa neće morati da uradi da bi ste je obožavali.

Zvuči komplikovano, a ustvari je tako lako.