O nama

„Draga moja“ je portal ali i zajednica posvećena ženama. Ujedno je i projekat je udruženja građanja „ Znalac“.   Pokretanje ove platforme ima za cilj osnaživanje žena, podršku ugroženim grupama kao i podsticaj i promociju humanitarnog rada.  Kroz tekstove i planirane projekte želimo da ostvarimo kontakt sa ženama, da im pružimo više od klasičnih tekstova ali i da im omogućimo da se njihov glas čuje, ted da ih podstaknemo u njihovom ekonoskom, psihološkom i duhovnom razvoju.

 

Portal “Draga moja” sadrži kategorije koje su sve samo ne klasične, dok je njihov sadržaj raznolik, šaren i zanimljiv. Svake nedelje ćete imati priliku da ostavljate komentare i diskutujete na određene teme koje će biti postavljene u okviru rubrike “More ženskih tema”. U intervjuima koji će se naći u kategoriji “Saznala od njih” razgovaramo sa snažnim, hrabim i kreativnim ženama koje su svuda oko nas i koje nas inspirišu svojim pričama, a nisu poznate ličnosti. U rubrici “Gde sve nisam bila” vodićemo vas na mesta i krajeve koji ostavljaju snažan utisak i ne ostavljaju vas ravnodušnim.

 

“Traganje” sakuplja tekstove u kojima možete da se pronađete. Oni su osećajni, oni su stvani i oni su nečije iskustvno pretvoreno u priču. Emotivni i snažni, uvešće vas u temu i naterati da razmislite da li ste i vi tragali ili još uvek tragate. Svako bar jednom u tou dana sa nekim poželi da podeli nešto, ma šta god to bilo – dobar naslov filma, knjige, novu pesmu koju je čuo, recep, savet, nešto smešno…Zato “Širi dalje” sabira i predstavlja sve te kratke i poučne, zanimljive i šaljive činjenice.

 

Ekipa ovog projekta, je nasmejana i pozitivna družina, koja misli da je virtuelnom svetu potreban jedan pravi ženski sajt, koji neće pružati samo klasične savete o lepoti i dijetama. Ova ekipa smatra da je ženama pored toga potrebno da se hrane i drugim tekstovima i drugim temama, kao i da istaknu svoje mišljenje i da se njihov glas čuje. Zato smo se i odlučili da osnujemo “Dragu moju”.

 

Put “Drage moje” je jedno jedinstveno iskustvo koje treba da vam pruži oazu u virtuelnom svetu. Budite deo naše zajednice, čitajte nas, učestvujte u temama i uživajte.